Urban Arrow Family
Urban Arrow Family
Type versnelling Enviolo C380 traploos
Type Bosch motor Bosch Active Line Plus (gen4), Bosch Performance line (gen4)
Wanneer deze Elektrisch fiets bestelbaar is ('IN WINKELWAGEN' button), kan deze worden bezorgd en is deze tevens beschikbaar voor Click & Collect (Afhalen in de winkel) Wij stemmen dan na uw bestelling met u af wanneer u uw bestelde producten kunt komen afhalen.

Urban Arrow Family

Family
5.290,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Bij dit model is reserveren de enige mogelijkheid, bij een reservatie nemen wij contact met u op en daarna wordt de bestelling actief.
U wordt hierna geïnformeerd wanneer de bestelling gereed is.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

De Urban Arrow Family. De nieuwste aanwinst voor het gehele gezin.

Maak kennis met de Urban Arrow Family. De bakfiets die u en uw kinderen veilig en snel op de plek van bestemming brengt. Met de handige accessoires van Urban Arrow is de fiets volledig aan te passen naar de wensen van uw gezin. Van regenhuif tot Maxi-Cosi Adapter en nog veel meer!
Laat uw auto thuis en zoef door de stad of richting het bos, niks is te gek! Pas wel op... 1 ritje en u wilt niks anders meer.

De Urban Arrow Family is verkrijgbaar in verschillende uitvoering wat betreft de: motor, accu, remmen en aandrijving. (Zie optielijst)
Wij begrijpen dat het lastig is om in beeld te krijgen wat voor u de beste uitvoering is. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom waar wij samen met u op zoek gaan naar de juiste bakfiets voor uw gezin. Verhinderd? Telefonisch of via de mail staan wij u ook graag tewoord. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een proefrit te maken op onze Urban Arrow demo!

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen