Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen

Het uitgebreide assortiment nieuwe fietsen wordt bij George Tweewielers rijkelijk aangevuld door het grote aanbod aan gebruikte fietsen.


Deze fietsen worden bij ons volledig nagekeken op technische punten en indien nodig op deze punten in orde gebracht. Naast de afleverbeurt ontvangt de fiets ook een complete poetsbeurt, wat ervoor zorgt dat deze fietsen er zo goed als nieuw uitzien en u hier nog jarenlang plezier gaat hebben.


Bekijk hier ons aanbod van tweedehands fietsen

Tweedehands E-bikes

Tweedehands E-bikes

Elektrische occasion fietsen zijn bij George Tweewielers ook ruim verkrijgbaar. Deze fietsen worden volledig gecontroleerd op o.a. het elektronische systeem. De accu's worden indien mogelijk uitgelezen voor de verkoop en de gegevens hiervan worden met u gedeeld.

De occasion fietsen bij George Tweewielers worden afgeleverd met 6 maanden garantie.


Bekijk hier ons aanbod van tweedehands e-bikes

Tweedehands Scooters

Tweedehands Scooters

Naast ons grootte aanbod aan nieuwe scooters, hebben wij ook occasion scooters van verschillende merken zoals Vespa, Piaggio, Peugeot en Sym. Deze scooters zijn voornamelijk bij ons in het onderhoud geweest. Het voordeel daarvan, is dat wij bekend zijn met het onderhoudshistorie van deze scooters.


De occasion scooters krijgen van ons een volledige afleverbeurt en wordt op alle technische punten nagezien. Ook krijgt de scooter een poetsbeurt, zodat u op een glimmende scooter bij ons weg rijdt.


Bekijk hier ons aanbod van tweedehands scooters