Welkom bij George Tweewielers

George Tweewielers is een tweewieler winkel met een zeer ruim assortiment aan e-bikesfietsen, scooters en accessoires

Wij onderscheiden ons door u de best mogelijke service aan te bieden en persoonlijk klantencontact met u op te bouwen en te onderhouden.

Service staat voor ons op nummer één en dit willen wij u graag laten ervaren.


Op onze zeer uitgebreide website vindt u alle informatie omtrent onze winkel en het gehele assortiment.

Ook hebben wij een webshop waar u alle fietsen, scooters, accessoires en onderdelen kunt bekijken, bestellen of reserveren.

Met een snelle levering en een groot aanbod, bieden wij u een uitstekende oplossing als u vanuit huis wilt shoppen.

De winkel

De winkel

George Tweewielers onderscheidt zich door het mooie en grote winkelpand aan de Julianastraat in Oud-Beijerland. Dankzij een ruime showroom hebben wij de mogelijkheid om een breed en groot assortiment te laten zien. 

Naast verschillende soorten fietsen is er ook een groot aanbod accessoires, kleding en onderdelen te vinden.


Het winkelpand is met de auto gemakkelijk te bereiken en ligt tegen het leuke centrum van Oud-Beijerland aan. Met een ruim parkeerterrein voor het pand, heeft u de mogelijkheid om voor de deur uw auto te parkeren. 

Werkplaats

Werkplaats

Naast de grote winkel hebben wij ook een grote en moderne werkplaats. De fietstechnici zorgen ervoor zorgen dat uw fiets snel en vakkundig wordt onderhouden. Wij hebben dan ook gekwalificeerd en gespecialiseerd personeel, wat betekent dat het onderhoud goed en vakkundig uit kan worden gevoerd. 


De kwaliteit van het onderhoud en de snelheid hiervan is voor ons een belangrijk doel. Het doel is dat iedere klant zijn tweewieler zo snel mogelijk weer terug heeft in eigen handen. Geen enkele fiets rijdt namelijk zo lekker als die van uzelf.

Het begin

Het begin

George is zijn onderneming gestart in 1990, vandaag de dag is het een begrip in Oud-Beijerland en omgeving.


Wat toen begon in een winkelpand aan de Nobelstraat in Oud-Beijerland, is nu uitgegroeid naar een veel groter winkelpand aan de Julianastraat. 

De stads-fietsen zijn grotendeels ingeruild voor de moderne e-bikes, de 2-takt scooters voor 4-takt scooters en de gloeilampen hebben ruimte gemaakt voor de led verlichting. 


George van Zijderveld

George van Zijderveld

Op jonge leeftijd ben ik de onderneming George Tweewielers begonnen. Nu, 31 jaar later, sta ik nog steeds met passie in de winkel.


U bent van harte welkom in onze mooie en ruime winkel. Service staat bij ons op nummer één. En dit willen wij u graag laten beleven.

Arda van Zijderveld

Arda van Zijderveld

Arda is de vrouw van George, een aantal keren per week is zij aan het werk om de boekhouding en administratie bij te houden. Arda zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en u als klant profiteert daarvan.


Al sinds het begin van George Tweewielers ondersteunt zij het bedrijf en helpt zij waar het kan.


Jeroen

Jeroen

Jeroen is voor velen een bekend gezicht in de showroom als verkoper. Sinds 2019 is hij werkzaam bij George Tweewielers. Op jonge leeftijd is hij begonnen in de fietsenbranche als monteur en is doorgegroeid als verkoper.


Naast het verkopen van fietsen en accessoires regelt hij een hoop zaken achter de schermen zoals garantie afhandeling en de after-sales. Zo loopt alles ook achter de schermen op rolletjes en blijven de klanten tevreden. Doordat Jeroen al meer dan 30 jaar ervaring heeft in zijn vakgebied is hij een aanwinst voor u als klant en het team!

Roland

Roland

Roland is al een lange tijd een bekend gezicht bij George Tweewielers. Inmiddels is Roland al 20 jaar werkzaam bij ons. Dit betekent dat Roland ontzettend veel kennis en ervaring heeft opgedaan, welke hij inzet om elke tweewieler op de juiste manier te onderhouden en te repareren.


Roland is als enige scootertechnicus verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van scooters en brommers. Indien nodig neemt Roland ook nog wel eens een fiets onder handen. In het weekend is hij overigens zelf vaak op zijn mountainbike te vinden. 

Ed

Ed

Ed is werkzaam als fietstechnicus bij George Tweewielers sinds de zomer van 2017. Met al een stevig aantal jaren ervaring in de fietsenbranche, is Ed een sterke aanvulling op het George Tweewielers team.


Ed is een echte aanpakker en zet ergens graag zijn schouders onder. Dit resulteert in een snelle en goede afwerking van het onderhoud en reparatie aan uw tweewieler. Hiernaast is Ed dol op techniek en vind hij de e-bikes ook erg interessant.

Barteld

Barteld

Barteld is de zoon van George die al vanaf jongs af aan te vinden is in de winkel van zijn vader. Ook hij heeft een passie voor de winkel en fietsen.


Gedreven en ijverig kenmerken Barteld, het is zijn doel om elke klant naar volledige tevredenheid te helpen. Barteld is onder andere verantwoordelijk voor de occasion fietsen en doet dit met uiterste precisie.