George Tweewielers biedt u de unieke kans om op elke fiets te kunnen rijden die u wilt en ook nog eens volledig ontzorgd.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fietslease en financiering scroll dan snel door.

De Leasefiets

De Leasefiets

Steeds meer weggebruikers stappen over op de fiets.

George Tweewielers biedt u nu de mogelijkheid om geen hoge aanschafkosten te hebben. Maar toch op de beste fiets te rijden.


Dankzij de leasefiets betaald u alleen het gebruik van de fiets.

In het leasecontract zit het onderhoud en de reparaties inbegrepen. Daarnaast is de fiets verzekerd voor diefstal en schade, en is er een ongevallen opzittende verzekering met verhaalrechtsbijstand van toepassing.


U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over extra bijkomende kosten. U betaald alleen het vaste maandbedrag.


Fiets leasen via de zaak

Fiets leasen via de zaak

Vanaf 1 januari 2020 is de nieuwe fiets lease regeling van start gegaan. Heel werkend Nederland stapt op de fiets en ook u!


De regeling houdt in dat u een fiets kan leasen via de zaak waarover u als werknemer 7% bijtelling betaalt.


De fiets en in het bijzonder de E-bike's worden een steeds belangrijker vervoersmiddel in ons kleine en vlakke landje. De meeste Nederlanders wonen namelijk binnen een straal van 15 kilometer bij hun werk vandaan wat een prima afstand is om te overbruggen en zeker met een E-bike. Woont u verder bij uw werk vandaan of wilt u kortere reistijd? Dan is het leasen van een Speed-pedelec ook een goede optie. Werkt u dichterbij huis en is een E-bike niet nodig? Dan is het uiteraard mogelijk om een normale stadsfiets te leasen.

Naast het feit dat fietsen gezond en gewoon heel erg leuk is hebben wij een aantal voordelen voor u opgesteld om een duidelijk beeld te schetsen van de nieuwe lease regeling.


  1.  U betaalt slechts 7% bijtelling
  2.  In vergelijking met vorig fietsplan geen vervelende en ingewikkelde kilometer registratie
  3.  Geen bureaucratische rompslomp voor uw werkgever wat betreft lease contracten. Dit regelen wij en Lease a bike voor u.
  4.  Uw reiskostenvergoeding blijft behouden op de dagen dat u met de auto of openbaar vervoer naar uw werk gaat.
  5.  Fiets leasen naast auto van de zaak is mogelijk.
  6.  Alle soorten en merken fietsen mogen geleased worden van E-bike tot racefiets.
  7.  Service, onderhoud en verzekering inbegrepen bij het lease bedrag.

Maar hoe werkt dit voor u als werknemer?


Wanneer uw werkgever de lease regeling faciliteert en zich heeft aangesloten bij onze partner Lease a bike krijgt u een code. Met deze code kan u bij ons in de showroom uw nieuwe fiets uit komen zoeken. Wanneer u de juiste fiets heeft uitgekozen melden wij deze aan in het Lease a bike platform. Wanneer uw werkgever de aanvraag heeft goedgekeurd kunt u uw nieuwe droomfiets op komen halen en elke dag fietsend naar uw werk gaan!


Benieuwd wat u dit gaat kosten? Gebruik de online calculator


Online calculator


Meer weten? kom langs bij George Tweewielers.
Nooit meer achteraan sluiten

Nooit meer achteraan sluiten

De files worden langer, de steden lopen steeds voller en de reistijd groeit aanzienlijk vanwege het drukke verkeer.


De fiets als woon-werkverkeer vervoer lijkt de oplossing te zijn. Niet meer achteraan sluiten bij een file maar op uw eigen tempo naar uw werk fietsen.


Dit zal u een ontzettende tijdwinst geven en minder ergernis tijdens de rit naar uw werk.


Gezond en milieu bewust

Gezond en milieu bewust

De dagelijkse beweging en de vermindering van zit uren is nog een pluspunt om de woon-werk afstand met de fiets af te leggen.


Een fit lichaam zorgt voor meer scherpte tijdens uw dagelijkse bezigheden en het is bewezen dat fitte werknemers minder ziekteverzuim hebben.


Omdat u dagelijks lichaamsbeweging heeft, kunt u de sportschool avonds overslaan, wat u ook nog eens kostbare tijd bespaard.


Naast de voordelen van het bewegen heeft u ook een positieve invloed op het milieu. Omdat u de auto laat staan en kiest voor de fiets, zorgt u voor minder uitstoot wat ten goede komt voor het milieu.

Testen

Testen

Na al deze positieve dingen gelezen te hebben, hopen wij dat u denkt, dit zou ik weleens willen proberen.

Goed nieuws, dit is mogelijk bij George Tweewielers.


Wij hebben meerdere demo fietsen van Riese & Müller die door u getest kunnen worden. Er zijn 25km/u e-bike's en high-speed pedelec fietsen die behoren tot de collectie testfietsen.


Mocht u of uw bedrijf fietsen willen testen voor één of meerdere dagen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag op de fiets.

Lease vormen

Lease vormen

Er zijn verschillende manieren om een lease contract af te sluiten.

Zo kunt u bijvoorbeeld een prive lease contract afsluiten, mocht u een eigen onderneming hebben, dan kiest u voor een zakelijk lease contract.


Bent u werkzaam bij een bedrijf en u mag een lease fiets van de zaak?

Wij zullen u adviseren over de juiste fiets en accessoires. U ontvangt van ons een offerte van de desbetreffende leasefiets. Deze overhandigd u aan uw werkgever, bij akkoord neemt deze contact op met de leasemaatschappij en de overeenkomst wordt in orde gemaakt.


Voor alle lease contracten geldt

- Elk type fiets is mogelijk, ook een (high-speed) e-bike!

- De gehele leaseperiode Inclusief:

        onderhoud en reparatie
        verzekering tegen diefstal en schade
        ongevallen opzittende(n)verzekering
        verhaalsrechtbijstand
        pechhulp