Service en Diensten


Naast ons uitgebreide assortiment in onze showroom, bieden wij u ook een groot aanbod Service en Diensten aan. Service staat voor ons op nummer één en dit voeren wij door op alle gebieden.


George Tweewielers staat voor maatwerk. Iedereen is anders en heeft andere wensen. Hier passen wij onze service dan ook naadloos op aan, want u staat op nummer één.


De werkplaats

De werkplaats

George Tweewielers heeft een grote moderne werkplaats waar het personeel gebruik maakt van gereedschap van hoge kwaliteit. Doordat wij beschikken over gespecialiseerd en gecertificeerd personeel kunnen wij alle type fietsen zorgvuldig onderhouden en/of repareren.


Ook voor reparaties aan uw elektrische fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Onze technici krijgen jaarlijks trainingen over de huidige ondersteuning-systemen. Hierdoor blijven wij up-to-date en kunnen wij u helpen bij elk mankement.


Onderhoud

Onderhoud

Servicebeurten

In de werkplaats verrichten wij speciale servicebeurten voor uw fiets. Wij zullen uw fiets controleren op de alle gangbare onderdelen, zoals de wielen, spaken, trapas, balhoofd, remmen, versnellingen en de verlichting. Als het nodig is, zullen wij dit natuurlijk afstellen. Zo blijft uw fiets in een top conditie en kunt u ten aller tijden op zijn prestaties rekenen. Deze servicebeurten zijn verbonden met de servicepakketten welke gekoppeld zitten aan elke fiets die gekocht wordt bij George Tweewielers. Wederom de service die u van ons mag verwachten.


Onderhoud en reparaties

Ook voor reparaties en algemeen onderhoud kunt u bij ons terecht met uw fiets. Denk er wel aan dat u eerst een afspraak maakt. Voor kleine storingen kunt u natuurlijk altijd bij George Tweewielers langs komen. Wij zullen proberen u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Als er kosten aan een reparatie verbonden zijn, zullen wij u indien u dit verlangt vooraf een prijs indicatie geven.Fietsverhuur

Fietsverhuur

Bij George Tweewielers bent u aan het juiste adres als u een fiets wilt huren. Naast dat wij een grote collectie aan diverse huurfietsen hebben, is onze winkel centraal gelegen in de Hoeksche Waard.


Oud-Beijerland is gelegen op het eiland Hoeksche Waard. Dit natuurrijke eiland is in het bezit van prachtige fietsroutes die door de uitgestrekte polder aangelegd zijn.


Verhuur

Verhuur

Wij zijn in het bezit van verschillende soorten huurfietsen. U kunt bij ons E-Bikes, stadsfietsen en ook sportfietsen huren. Mocht u een ander soort fiets willen huren die niet staat aangegeven, dan kunt u daarover altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.


Als u zeker wilt zijn van één of meerdere huurfietsen, dan raden wij u aan om op tijd de fiets(en) te reserveren bij ons. Dit kan telefonisch of per mail.


De kosten voor het huren van een fiets per dag zijn:

Elektrische fietsen €29.75

Sportfietsen €14.95

Stadsfietsen €9.75


Mocht u één of meerdere fietsen voor een langere tijd willen huren, dan krijgt u van ons een prijs op maat.
Fietsroutes


Zin in een leuke fietstocht in de Hoeksche Waard? Ontdek dan nu deze prachtige routes. Tijdens deze route komt u langs onze winkel. Stop gerust voor een pauze moment en een goede kop koffie bij George Tweewielers!


Verzekering

Verzekering

George Tweewielers werkt samen met ANWB verzekeringen om uw tweewieler op de meest optimale manier te kunnen verzekeren en u de beste service aan te kunnen bieden.


De ANWB verzekering biedt diverse verzekeringen en dekkingen aan. U kunt het verzekeringspakket naar uw eigen wensen indelen.


Fietsverzekering

Fietsverzekering

Waarom ANWB?

Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 3 jaar na aankoop. U kunt zelf uw eigen fietsverzekering samenstellen en accessoires zijn heel eenvoudig meeverzekerd.


Verzekeringsvormen

Diefstal

U bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar na aankoop gestolen, dan ontvangt u kosteloos direct een nieuwe fiets. Hetzelfde merk en type, ook bij prijsstijgingen. Maak wel gebruik van een ART 2 goedgekeurd slot en zorg dat u bij diefstal twee originele sleutels kunt aantonen.


Diefstal & Beschadiging

Naast diefstal bent u ook verzekerd voor beschadigingen aan uw fiets. De schade wordt vergoed bij voorbeeld een val, vandalisme of een aanrijding. Gaat de fiets in de eerste drie jaar na aankoop door aanrijding of vandalisme totaal verloren, dan ontvangt u een nieuwe fiets. Daarnaast kunt u uw fietsverzekering eenvoudig uitbreiden met Ongevallen en Verhaalsrechtsbijstand. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren.


Elektrische fiets

Heeft u een elektrische fiets? Dan is uw accu ook meeverzekerd. Daarnaast is pechhulp onderweg ook meeverzekerd in combinatie met de dekking beschadiging.


Bereken hier uw premie

Zadelmeting

Zadelmeting

Heeft u last van zadelpijn tijdens het fietsen? Kom dan langs bij ons in de winkel en doe een zadelmeting. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een zadel die perfect bij uw lichaam past. Een goed zadel voorkomt vele pijnen en maakt het fietsen nog leuker!


Veel fietsers hebben last van zadelpijn. Soms zelfs zo erg dat ze het fietsen voorgoed voor gezien houden. Door een verkeerd zadel - bijvoorbeeld te smal of te zacht - worden zenuwen en pezen rondom de zitbotten belast. Dan kunnen deze afknellen en dat veroorzaakt zadelpijn. Kies daarom een fietszadel dat bij u past.Welk zadel heeft u nodig?

Dat is onder andere afhankelijk van de afstand tussen uw twee zitbeenderen. Dat zijn de twee onderste botten van het bekken. Met onze zadelmeting kunnen wij u adviseren over het zadel dat het beste bij u past.


Hoe wordt u opgemeten?

Met onze zadelmeting worden de drukpunten van uw zitvlak opgemeten. Voor de meting gaat u op een speciaal plateau zitten. Er ontstaat dan een afdruk van uw zitbeenderen in het voorwerp. Onze specialisten meten daarna nauwkeurig de afstand tussen de zitbeenderen. Met deze gegevens gecombineerd met een aantal feiten over uw fietsgedrag, krijgt u een advies over welk type zadel en welke maat het beste bij u past.


Soorten zadels

De specialist kan u op basis van het advies precies vertellen welk zadel geschikt is. In het algemeen geldt dat frequente fietsers de meeste baat hebben bij een harder zadel, terwijl iemand die af en toe fietst beter een iets zachter zadel kan nemen. Belangrijk is ook de neus van het zadel. Een verlaagde neus geeft extra comfort en voorkomt hinderlijke druk in het kruis (bij mannen) of rond het schaambeen (bij vrouwen).


SQlab & Selle Royal

Van deze twee merken hebben wij meet apparatuur in onze winkel. Ze hebben een breed assortiment aan zadels, van sportief tot comfort en zelfs medische zadels behoren tot het assortiment. Deze merken hebben hun producten ontworpen aan de hand van uitgebreide wetenschappelijke en medische onderzoeken.


Sleutelservice

Sleutelservice

Bij aankoop van een fiets krijgt u altijd twee sleutels. Bent u er toch één kwijt? Bestel dan meteen een nieuwe .


Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben. Ook als uw fiets wordt gestolen, heeft u ook twee sleutels nodig voor de verzekering.


Sleutels Bestellen


U kunt online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van merken zoals Abus en Axa. Om te kunnen bestellen heeft u het juiste sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, uw aankoopfactuur of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.


Heeft u een sleutel bijbesteld en heeft u een fietsverzekering? Geef dit dan direct aan ons of de verzekeringsmaatschappij door. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van "copy".Axa sleutel bestellen   Abus sleutel bestellen   Overige sleutels bestellen