Meer fietsen

Meer fietsen

minder zorgen

Plezierig fietsen met een goed gevoel

Plezierig fietsen met een goed gevoel


Pro­fiteer nu van de nieuwe en unieke mobiliteitsgeneratie: met uw e-bike bent u verzekerd van extra veel gemak en extra service. Uw e-bike onderscheidt zich van een niet gemotoriseerde ­ fiets door de elektronische onderdelen, zoals de accu, display en de motor


Daarom moet uw e-bike voldoen aan speciale eisen op het gebied van stabiliteit en veiligheid. Daarvoor heeft uw e-bike periodiek onderhoud nodig. Om te zorgen dat u bij reparaties op zeker speelt, beschermt de E-BikeGarantie by CarGarantie u tegen financiële verrassingen

Een investering die zich terugbetaalt:

Een investering die zich terugbetaalt:


De E-BikeGarantie zal zichzelf terugbetalen in kosten en in het ontzorgen. Met de E-bikeGarantie profiteert u van de volgende voordelen:


- Uitgebreide reparatiekostenbescherming voor maximaal 5   jaar

- Liquiditeitsbehoud in geval van reparatie

- Geldig in heel EuropaWaardestijging van uw e-bike

- Geen vooruitbetaling bij reparaties


Wenst u gebruik te maken van de talrijke voordelen van de E-BikeGarantie? Wij geven u graag advies en meer uitleg over de E-BikeGarantie


De looptijd van de reparatiekostenverzekering begint op de dag nadat de fabrieksgarantie is afgelopen. De verzekering dient afgesloten te worden binnen één jaar na ingebruikname.

Looptijd 12 maanden€89,-

Looptijd 24 maanden€139,-

Looptijd 36 maanden€159,-

Door de E-BikeGarantie gedekte componenten

Door de E-BikeGarantie gedekte componenten

De E-BikeGarantie by CarGarantie omvat alle componenten van de in de koopovereenkomst beschreven e-bike, met uitzondering van niet door de fabrikant geleverde toevoegingen en accessoires. Ook onderdelen die onderhevig zijn aan verhoogde natuurlijke slijtage vallen niet onder de garantie.


De volgende onderdelen zijn gedekt:


Accu, motor, aandrijfunit, frame, zadel, achterlicht, bagagedrager, kettingkast, derailleurs, trapas, versnellingsnaaf, standaard, stuur, display, koplamp, verende voorvork, pedalen, velgen en nog veel meer (opsomming is niet volledig).

Snelle Service

Snelle Service


Wat moet u doen bij een reparatie?


Heel eenvoudig: u neemt contact op met ons als uw e-bikedealer. De reparatie wordt uitgevoerd en door ons als de dealer rechtstreeks afgehandeld met CarGarantie.


Dat betekent voor u een comfortabele en ongecompliceerde ondersteuning. Als u zich niet direct in de buurt van uw dealer bevindt, meldt u de reparatie aan via de hotline van CarGarantie.


Rem op uw reparatiekosten

Rem op uw reparatiekosten

CarGarantie neemt de volledige arbeids- en materiaalkosten op zich, vanzelfsprekend ook als uw e-bike meermaals gerepareerd moet worden.


Enkel in het geval van een totale uitval(volledig defect) van de accu draagt u zelf een aandeel in de kosten. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als volgt betaald – “nieuw voor oud”:

- 60 % vanaf het begin van het derde gebruiksjaar

- 40 % vanaf het begin van het vierde gebruiksjaar

- 20 % vanaf het begin van het vijfde gebruiksjaar


De loonkosten voor de accu zijn echter steeds volledig gedekt.


In goede handen

In goede handen

De E-BikeGarantie by CarGarantie is een product van CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie). CarGarantie is een van de toonaangevende en meest ervaren garantie- en verzekeringsspecialisten in Europa.


Vertrouw op de deskundigheid en profiteer van bijna 50 jaar garantie-ervaring. Reparaties worden door ons als uw dealer en CarGarantie betrouwbaar afgewikkeld.