Trek PowerflyFS4 500 EU M 29 Matte Gunmetal/Matte Black
Trek PowerflyFS4 500 EU M 29 Matte Gunmetal/Matte Black
Jaar 2022
Merk Trek
Wanneer deze Elektrisch fiets bestelbaar is ('IN WINKELWAGEN' button), kan deze worden bezorgd en is deze tevens beschikbaar voor Click & Collect (Afhalen in de winkel) Wij stemmen dan na uw bestelling met u af wanneer u uw bestelde producten kunt komen afhalen.

Trek PowerflyFS4 500 EU M 29 Matte Gunmetal/Matte Black

Trek | Powerfly FS 4 500 gen 2
4.599,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Bij dit model is reserveren de enige mogelijkheid, bij een reservatie nemen wij contact met u op en daarna wordt de bestelling actief.
U wordt hierna geïnformeerd wanneer de bestelling gereed is.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

Powerfly FS 4 is een full-suspension elektrische mountainbike voor ontdekkingstochten op ruw terrein. De comfortabele vering dempt de invloed van ruw terrein en het krachtige Bosch elektrische aandrijfsysteem geeft je alle nodige vermogen om hellingen op te knallen en kilometerslange singletracks te verslinden.

Je wilt eropuit om nieuwe trails te verkennen. Je zoekt een full suspension e-mtb om comfortabel over trails te rijden met behulp van een elektrisch aandrijfsysteem speciaal voor offroad rijden.

Een duurzaam aluminium frame met een volledig geïntegreerde 500 Wh accu, een krachtige Bosch Performance CX motor (250 Wh, 85 Nm) die ondersteuning biedt tot 25 km/u en een ergonomische Purion-controller. Daarnaast krijg je een geveerde vork met 120 mm veerweg, 100 mm achtervering, een 10-speed Shimano-aandrijving en een seatdropper.

Deze full-suspension e-mtb is comfortabel, efficiënt ...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen