Schaarste op fietsenmarkt zorgt voor lange levertijden

Schaarste op fietsenmarkt zorgt voor lange levertijden ‘’Als je in april een e-bike wilt zou ik nu maar bestellen’’ Zegt Ton Anbeek van Accel Group’’ (Sparta, Batavus en Koga)
 
Door de coronacrisis in de gehele wereld explodeerde vraag naar elektrische-, stads- en sportfietsen. Bijna niemand kon dit jaar op vakantie en vierden hun vrij tijd met hun elektrische fiets op de fietspaden van ons prachtige fietslandje.

Door de extreem grote vraag en oplopende productie tijden lopen de levertijden van bepaalde fietsen op tot wel 9 maanden!
Producenten werken met man en macht om alle onderdelen binnen te krijgen en de productie op te schalen.

Dit is echter zeer lastig doordat fabrieken in Azië e.d. langzaam weer opstarten en maar deels kunnen produceren. Het productie probleem bij fietsfabrikanten zit hem voornamelijk in de levering van simpele onderdelen zoals: kettingen, banden, versnellingsnaven, versnelling hendels en spaken.

Het jaar 2020 was al lastig qua leverbaarheid van fietsen en onderdelen. Maar 2021 slaat echt alles, in de ruim 30 jaar dat ik actief ben in de fietsenbranche heb ik dit nog nooit meegemaakt’’ Zo zegt George van George tweewielers.


Daarom hebben wij bij George Tweewielers ondanks de grote drukte in de afgelopen 2 jaar ons honderd procent ingezet om te beschikken over een grote voorraad fietsen en onderdelen in het nieuwe jaar. En dit heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen!

Wij beschikken op dit moment over een zeer grote voorraad. Denk hierbij vooral aan de elektrische fietsen van merken zoals: Gazelle, Riese & Müller. Sparta, Batavus, Trek en Cortina maar ook kinderfietsen van Alpina en Loekie.

Ons dringende advies luid daarom: Wilt u dit voorjaar een nieuwe elektrische fiets of normale fiets aanschaffen. Bestel dan nu en wees niet te laat!
 
Waarom een fiets van George Tweewielers?
  • Grote voorraad van elektrische-, speed-pedelec, stads en kinderfietsen.
  • Veel demo fietsen ter beschikking. Ook van speed-pedelec’s.
  • Bij elke nieuwe fiets ontvangt u kosteloos van ons het premium servicepakket.
  • Nieuwe fiets op voorraad? Binnen 2 dagen rijden.
  • Indien gewenst gratis thuisbezorgd binnen de Hoeksche Waard.
  • Inruil mogelijk.
  • Bij onderhoud of reparatie kosteloos een leenfiets.
  • 6 dagen per week geopend.
 
Heeft u interesse in een nieuwe tweewieler? Neem nu contact op en wij adviseren u vrijblijvend!

Bronnen:

AD: ''Als je in april een e-bike wilt zou ik nu maar bestellen''
DS: Corona jaagt ons massaler dan ooit op de fiets. 'Verkoop ging helemaal door het dak'