Werkplaats

IJver, passie en service


 

Trots op onze moderne werkplaats

George Tweewielers heeft een grote moderne werkplaats waar het personeel gebruik maakt van gereedschap van hoge kwaliteit. Doordat wij beschikken over gespecialiseerd en gecertificeerd personeel kunnen wij alle type fietsen en scooters zorgvuldig onderhouden en/of repareren. 


 

Servicebeurten fiets

In de werkplaats verrichten wij speciale servicebeurten voor uw fiets en scooter. Wij zullen uw fiets controleren op de alle gangbare onderdelen, zoals de wielen, spaken, trapas, balhoofd, remmen, versnellingen en de verlichting. Als het nodig is zullen wij dit natuurlijk afstellen. Zo blijft uw fiets of scooter in een top conditie en kunt u ten aller tijden op zijn prestaties rekenen.

 

Onderhoud en reparaties

Ook voor reparaties en algemeen onderhoud kunt u bij ons terecht met uw fiets of scooter. Denk er wel aan dat u eerst een afspraak maakt. Voor kleinen storingen kunt u natuurlijk bij George Tweewielers langs komen. Wij zullen proberen u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Als er kosten aan een reparatie verbonden zijn, zullen wij u, mocht u dit van ons verlangen, vooraf een prijs indicatie geven.

 

E-bike reparaties

Ook voor reparaties aan uw elektrische fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Onze technici krijgen jaarlijks trainingen over de huidige ondersteuning-systemen. Hierdoor blijven wij up-to-date en kunnen wij u helpen bij elk mankement.

 

  

''George Tweewielers is de specialist in Oud-Beijerland.