George Tweewielers ook de plek voor uw gemotoriseerde tweewieler


Sinds vele jaren kunt u bij ons terecht voor de aanschaf voor een nieuwe of gebruikte scooter. Niet alleen voor de aanschaf, maar ook voor het onderhoud aan alle gerenommeerde scooter merken kunt u bij ons terecht.


Met al meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit aanbieden.

Aanbod

Aanbod

Er zijn verschillende merken, modellen met ieder zijn eigenschappen.


Het model bepaald grotendeels het doel van de scooter. Een model met een langere wielbasis zal u meer comfort geven op de langere ritten, maar een model met een kortere wielbasis zal uiterst wendbaar sturen en is gemakkelijker te parkeren.


Nagenoeg alle scooters zijn te verkrijgen in een 25km/u en een 45km/u uitvoering. Voor de snorscooter (25km/u) uitvoering heeft u geen helm plicht en moet u binnen de bebouwde kom op het fietspad rijden.

De bromscooter (45km/u) heeft een helmplicht en mag alleen op een fiets/bromfietspad rijden en anders op de rijbaan.


Accessoires

Accessoires

U kunt uw scooter aankleden zoals u het wilt. Er zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar zoals, windschermen, topkoffers, beenkleden en valbeugels.


Deze accessoires zijn bedoeld om uw rijplezier te verruimen en uw gebruiksdoelen te kunnen behalen.


Een topkoffer is bijvoorbeeld zeer geschikt als je meer bagage mee wilt nemen of om je helm in op te bergen. Een windscherm houdt je uit de wind en regen en valbeugels beschermen je scooter wanneer deze zou omvallen.Personaliseren

Personaliseren

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw scooter nog verder aan te passen dan de reeds genoemde accessoires.


Bijvoorbeeld, u heeft een Vespa en u wilt de scooter net die extra finishing touch geven. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en monteren dit graag voor u.


Een aantal voorbeelden van wat mogelijk is bij een Vespa, chrome sierlijsten vervangen voor een zwarte variant. De verlichting vervangen voor led verlichting. Sierbeugels rondom monteren of een achterrekje.


Mocht u hier meer informatie over willen hebben, neem contact met ons op of kom langs in onze winkel en wij helpen u graag!Piaggio

Piaggio

Piaggio is één van de meest bekende merken op het gebied van scooters. Het merk Piaggio is opgericht in 1884 en sinds 1946 produceren zij scooters.


Dankzij de jaren ervaring en het niet bezuinigen op de technische onderdelen van de scooter, behoort Piaggio tot één van de meest kwalitatieve scooters.

Piaggio richt zich op verschillende berijders. Met het sportieve en kleinere model de Zip spreken zij de jeugd en de korte tot middel lange afstand rijder aan.


Naast dit model hebben zij de Liberty, deze scooter is voorzien van grotere wielen en een langere wielbasis. Hierdoor rijdt de scooter erg comfortabel en heeft u een goede en rechte zithouding. U levert hierdoor wel een stukje wendbaarheid in, ten aanzien van de Zip.


De Liberty scooter is daarom zeer geschikt voor de langere afstanden, maar ook op de kortere afstanden zal hij u positief verrassen.
Vespa

Vespa

Vespa is een model van het merk Piaggio, dit model heeft een rijke history dat begint in 1946.


In 1946 produceerde Piaggio hun eerste scooter. Dit model werd de Vespa genoemd, dit Italiaanse woord betekend Wesp. De scooter kreeg deze naam vanwege het slanke uiterlijk.


In 1946 werd deze scooter o.a. van vliegtuig onderdelen gebouwd. Vandaag de dag is de Vespa gebouwd met de beste materialen.

Het design van deze scooter is nog steeds gebaseerd op het model uit 1946. Dankzij het Italiaanse design, de mooie kleuren en de luxe die deze scooter uitstraalt is het een icoon geworden.


Op dit moment is de Vespa te verkrijgen in twee verschillende varianten.

De Sprint is de sportievere variant, dankzij de gemonteerde onderdelen heeft de scooter een sportief uiterlijk verkregen.


Primavera is het tweede model van de Vespa, dit model ziet er eleganter en rustiger uit dan de Sprint. Ook is deze scooter in andere kleuren te verkrijgen.


Samen doen deze scooters eer aan de historie van Piaggio en geven u een onvergetelijke rijervaring.

Peugeot

Peugeot

Peugeot onderscheid zichzelf door de diversiteit aan modellen en de grote collectie. Met een rijke historie en veel ervaring maken zij degelijke scooters voor de tijd van nu.


Gekenmerkt door mooie designs en trendy kleuren springen dePeugeot scooters er echt uit.


Modellen zoals de Django behoren tot de top van de retro scooters. In een heel andere hoek hebben zij de Speedfight.

Dit model bestaat al ruim 20 jaar en is bekend vanwege zijn sportieve uiterlijk en het prettige rijgedrag.


Ook voor de woon-werkverkeer rijder heeft Peugeot meerdere scooters die in aanmerking komen.


Zoals bijvoorbeeld het model Tweet, dit model met een langere wielbasis en grotere wielen zal u veilig en comfortabel van start naar eindpunt brengen.

Sym

Sym

Sym scooters zijn kwalitatief gelijkwaardig aan Peugeot scooters. Sym scooters zijn opgebouwd met hoogwaardige kwaliteitsonderdelen en state of the art technologie. 


Sym heeft zoveel vertrouwen in de kwaliteit, dat zij de mogelijkheid bieden om de garantie te verlengen naar 3 jaar.Sym heeft een uitgebreid assortiment.

Ze bieden retro scooters aan zoals de Fiddle, woon-werkverkeer scooters zoals de Symphony maar ook een echte toer scooter zoals de Jet14.


Dankzij de ruime keuze van de verschillende modellen, kunnen zij u ongetwijfeld een passende scooter aanbieden.


Kom langs in onze winkel en maak kennis met de scooters van nu.Derbi

Derbi

Derbi is één van de weinige merken die nog schakel-brommers in zijn assortiment heeft.


Deze brommers zijn van hoogwaardige kwaliteit en opgebouwd met uiterste precisie.

De brommers zijn uitgerust met schijfremmen en hoogwaardige voor en achterdempers. Dit zorgt ervoor dat u de hoogst haalbare controle over de brommer zult hebben.