Riese & Müller

Riese & Müller staat voor innovatie en passie

De oorsprong

Het begon allemaal toen twee ingenieurs bij elkaar kwamen met een goed idee in een garage. Dit gebeurde in het midden van Duitsland, in stad genaamd Darmstadt. In de tuin van hun ouders heeft het merk zijn oorsprong gevonden. Direct na de oprichting won het bedrijf in 1993 zijn eerste innovatieprijs en groeide het uit tot de nu internationaal gerenommeerde premium-fabrikant van e-bikes en vouwfietsen. Nu, na ruim 20 jaar produceert Riese & Müller nog steeds de meest innovatieve fietsen en dit doen ze met de passie uit de begintijd.

 

 

Duitse ingenieursschap

Alleen maar e-bikes en vouwfietsen bouwen staat niet recht tegenover de onnovatieclaim die Riese & Müller neerzet. Elke door Riese & Müller gebouwde fiets is een nauwkeurig uitgedacht totaal concept voor een specifiek doel. Dat staat niet alleen voor het hoogste Duitse ingenieursschap, maar het is ook de passie en de manier van werken. Perfectioneren, innovatief denken en vooral experimenteren en durven! Permanent en gefocust op elke detail. Dat zorgt ervoor dat ze de perfecte tweewielers creëren. Deze exclusieve fietsen zijn te koop bij George Tweewielers.


 

Personaliseren

Dit alles zorgt ervoor dat Riese & Müller altijd een fiets heeft die perfect bij u past en voldoet aan uw wensen en passie. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een fiets te kiezen met een traploze naafversnelling (Nuvinci). Mocht u zo weinig mogelijk onderhoudt aan uw fiets willen hebben, dan is er ook een combinatie van de Nuvinci traploze naafversnelling met een drive belt. Ook voor de liefhebbers van de vertrouwde derailleur is er ook een groot aanbod in fietsen.
Naast de keuze in framehoogte en kleur heeft u ook de mogelijkheid om uw display en accucapaciteit te kiezen. 

Bekijk hier de Riese & Müller collectie