George Tweewielers tijdens de lockdown

George Tweewielers tijdens de lockdown


Vanwege de lockdown zijn wij helaas genoodzaakt om onze showroom te sluiten. Wij vinden dit uiteraard erg jammer maar er blijven gelukkig nog genoeg andere en nieuwe opties open!
 
Tijdens de lockdown moeten wij er met zijn allen voor zorgen dat het corona-virus tot een halt komt. Om dit te bereiken vallen een hoop dingen om te doen weg. Fietsen gelukkig niet! Tijdens het fietsen bent u in beweging wat goed is om gezond en fit te blijven! Daarom raden wij aan om zoveel mogelijk op pad te gaan met uw tweewieler.
 
Allereerst wat algemene informatie:
 
  • Onze werkplaats is geopend binnen de normale openingstijden. Alle afspraken kunnen dus gewoon door gaan.
  • Het is mogelijk om contactloos te betalen of via een Ideal-link.
  • In onze webshop kunt u 24/7 accessoires of onderdelen bestellen. Komt u er niet uit of heeft u iets specifieks kunt u het ook telefonisch bestellen en afhalen in de winkel.
  • Wij bieden vrijblijvend telefonisch of e-mail advies aan wanneer u een nieuwe fiets wilt aanschaffen.
 
George Tweewielers zoals u gewend bent, maar dan net even anders.

Bent u tijdens de lockdown op zoek naar een nieuwe fiets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij beschikken over een uitgebreide webshop met daarin: kinderfietsen, e-bikes- speed-pedelecs en zelfs tot gebruikte fietsen. In onze webshop kunt u uzelf alvast deels oriënteren.  

Door de grote hoeveelheid verschillende soorten, maten en modellen fietsen ontstaan er vaak vragen zoals:
  • Welke fietsen zijn er?
  • Wat past goed bij mij en mijn budget?
  • Welke framemaat heb ik nodig?
  • Wat voor type motor of accu heb ik nodig?
  • Wat is er mogelijk op het gebied van lease of een fietsenplan?
 
Dit begrijpen wij heel goed bij George Tweewielers daarom bieden wij vrijblijvend advies aan via de telefoon of email. Wij zijn op dit moment hard bezig om het mogelijk te maken dat u met ons kunt videobellen voor advies. Hierover later meer!

Wanneer u een voorlopige keuze of voorkeur heeft gemaakt is het mogelijk om bij ons een afspraak te maken voor en proefrit
Als u langskomt voor de proefrit gebeurt dit allemaal buiten onze showroom. Daarnaast houden we gepaste afstand en nemen wij alle voorschriften van RIVM in acht.
Wanneer u overgaat tot aankoop van de fiets bezorgen wij deze volledig rijklaar bij u thuis en stellen we hem af naar uw wensen.

De betaling kan uiteraard contactloos of via een Ideal link. Naast deze opties is het nu ook mogelijk om via IN3 te betalen. Dit houdt in: U betaalt uw nieuwe of gebruikte fiets in 3 termijnen met 0% rente!

Mocht u andere vragen hebben staan wij u graag te woord.
 
Team George Tweewielers