Trek Powerfly 7 EU XL 29 Factory Orange/Lithium 625WH
Jaar 2022
Merk Trek
Wanneer deze Elektrisch fiets bestelbaar is ('IN WINKELWAGEN' button), kan deze worden bezorgd en is deze tevens beschikbaar voor Click & Collect (Afhalen in de winkel) Wij stemmen dan na uw bestelling met u af wanneer u uw bestelde producten kunt komen afhalen.

Trek Powerfly 7 EU XL 29 Factory Orange/Lithium 625WH

Trek | Powerfly 7 gen 3
4.999,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Bij dit model is reserveren de enige mogelijkheid, bij een reservatie nemen wij contact met u op en daarna wordt de bestelling actief.
U wordt hierna geïnformeerd wanneer de bestelling gereed is.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

De Powerfly 7 is een elektrische mountainbike die afgemonteerd is met hoogwaardige trailcomponenten, een topkwaliteit Bosch e-mtb-systeem en een duurzaam aluminium frame dat voorzien is van ons Removable Integrated Battery (RIB)-systeem, wat inhoudt dat de accu volledig in het frame is weggewerkt. Verder heeft de Powerfly 7 RockShox luchtvering, een Shimano 1x12 aandrijving en een verstelbare zadelpen. Dat maakt deze e-mtb de ideale keuze voor rijders die extra power willen bij het klimmen zodat ze zo snel mogelijk weer naar beneden kunnen.

Je wilt elektrische ondersteuning, maar dat niet alleen. Je wilt ook hoogwaardige mountainbikeonderdelen die voelbaar verschil maken op de trails, plus een verbeterde controller met een kleurenscherm en Bluetooth-verbinding zodat je diverse trainingsdata en fitnessfuncties kunt bekijken en gebruiken.

Een duurzaam aluminium frame waarbij de krachtige...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen