Riese & Müller Superdelite mountain
Riese & Müller Superdelite mountain

Specificaties

Accu 1000Wh
Uitvoering Uniseks

Beschrijving

De Riese & Müller Superdelite mountain. Om hogerop te komen.


De Superdelite mountain is de ultieme e-mountainbike: high-end-componenten van voor- tot achterwiel, uitmuntende rijeigenschappen op elk type terrein, bergbeklimmers-kwaliteiten en ongekend uithoudingsvermogen

Wie steeds nieuwe uitdagingen en hoogtes zoekt met E-mountainbiken kan niet om de Superdelite mountain heen. Deze e-mountainbike doet nergens te kort aan- hij is gebouwd om jouw uitdagingen te voldoen. Hij biedt u 1125 Wh pure kracht die uiterst effectief is op iedere ondergrond. De Bosch Performance Line CX motor van de 4e generatie, de Control Technology met volledige vering en de onderdelen van topkwaliteit van toonaangevende producenten sporen iedere mountainbiker aan tot het presteren op grote hoogtes. Met de volledige integratie en het minimalistische cockpit-design geeft de vormgeving daarbij strak en duidelijk aan: de weg helemaal naar boven is vrij.

* De Bosch SmartphoneHub is niet leverbaar op de Superdelite mountain rohloff.

 

Riese & Müller Superdelite mountain

Superdelite mountain
8.239,
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Bij dit model is reserveren de enige mogelijkheid, bij een reservatie nemen wij contact met u op en daarna wordt de bestelling actief.
U wordt hierna geïnformeerd wanneer de bestelling gereed is.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen