Rail 9.8 XT EU M Dark Prismatic/Trek Black 625WH
Rail 9.8 XT EU M Dark Prismatic/Trek Black 625WH
Jaar 2022
Merk Trek
Wanneer deze Elektrisch fiets bestelbaar is ('IN WINKELWAGEN' button), kan deze worden bezorgd en is deze tevens beschikbaar voor Click & Collect (Afhalen in de winkel) Wij stemmen dan na uw bestelling met u af wanneer u uw bestelde producten kunt komen afhalen.

Rail 9.8 XT EU M Dark Prismatic/Trek Black 625WH

Trek | Rail 9.8 XT gen 3
9.099,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Bij dit model is reserveren de enige mogelijkheid, bij een reservatie nemen wij contact met u op en daarna wordt de bestelling actief.
U wordt hierna geïnformeerd wanneer de bestelling gereed is.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

De Rail 9.8 is een long-travel carbon e-mountainbike die net zo snel daalt als onze vetste trailbikes, en je bijna even snel weer naar boven speert. Hij heeft de beste onderdelen en het beste frame en staat garant voor maximaal rijplezier op de heftigste afdalingen. Hij heeft de nieuwste technologie van Bosch aan boord, waaronder het nieuwe Performance Line CX smart systeem met een 750 Wh accu voor een extra groot bereik, en handige functies die je rit naar een hoger niveau tillen zoals activiteitenregistratie, navigatie en Bluetooth-connectiviteit.

Je zoekt naar een long-travel carbon e-mtb met high-end componenten en veel accuvermogen. Je wilt per se het directe rijgevoel van een carbon frame, een langere reach die meer stabiliteit geeft, het soepele gevoel van hoogwaardige vering en natuurlijk wil je de allernieuwste technologie van Bosch.

Een verbeterd OCLV Mountain Carbon frame me...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen