Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Dark Prismatic/Trek Bla
Kleur Dark Prismatic/Trek Black
Jaar 2022
Wielmaat 27.5
Merk Trek
Remmen Schijfrem met hydraulische bediening
Wanneer deze Elektrisch fiets bestelbaar is ('IN WINKELWAGEN' button), kan deze worden bezorgd en is deze tevens beschikbaar voor Click & Collect (Afhalen in de winkel) Wij stemmen dan na uw bestelling met u af wanneer u uw bestelde producten kunt komen afhalen.

Powerfly Sport 7 EQ S 27.5 Dark Prismatic/Trek Bla

Trek | Powerfly 7 Equipped
5.299,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Bij dit model is reserveren de enige mogelijkheid, bij een reservatie nemen wij contact met u op en daarna wordt de bestelling actief.
U wordt hierna geïnformeerd wanneer de bestelling gereed is.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

De Powerfly 7 Equipped is onze beste elektrische hardtail mountainbike en hij is volledig toegerust voor pittig woon-werkverkeer, maar ook voor intensief trailwerk. Hij heeft een krachtige Bosch-motor en ons gebruiksvriendeljke Removable Integrated Battery (RIB)-systeem. Hij is voorzien van een 1x12 Shimano-aandrijving en een seatdropper, plus een kant-en-klaar forenzenpakket zoals spatborden, een achterdrager en verlichting die wordt gevoed door het e-MTB-systeem.

Je wil een e-MTB met gebruiksvriendelijke, voor woon-werkverkeer geschikte kenmerken en verbeterde onderdelenspecificaties voor grotere fietsavonturen. Je wil ook een verbeterde controller met een kleurenscherm en Bluetooth-verbinding voor het bijhouden van rit- en trainingsgegevens.

Een solide aluminium frame met een esthetisch uiterlijk waarbij de krachtige 625 Wh accu volledig en veilig is opgesloten in de onderbuis. Verd...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen