Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs Deskundig advies Alle bekende merken

Servicepakketten

Kies de service die bij u past

 

 

Servicepakketten

Bij Bike Totaal George Tweewielers werken wij met servicepakketten. Dit houdt in dat u bij de aankoop van een nieuwe fiets een servicepakket kiest die aansluit op uw wensen.
U heeft de mogelijkheid om een pakket te kiezen waarin de service op de eerste plek staat of u kiest een pakket waarbij u een korting krijgt op de aankoop van een fiets, maar waarbij u zelf meer moet bijbetalen voor de service. Mochten deze opties niet voldoen aan uw verwachtingen, dan bieden wij u ook nog een middenweg aan.

 

 

Premium Servicepakket - Adviesprijs 

Het premiumpakket is inzetbaar in onze Bike Totaal George Tweewielers winkel. U krijgt bij dit servicepakket geen korting op de aankoop van uw fiets, maar inplaats daarvan krijgt u veel kosteloze service, de service die u van ons gewend bent.

 

 

 

Plus Servicepakket - 10% korting op de adviesprijs

Het Pluspakket is inzetbaar in onze Bike Totaal George Tweewielers winkel. Bij dit pakket krijgt u een korting van 10% op de adviesprijs van de fiets. Hier staat tegenover dat u zelf meer moet bijbetalen voor service werkzaamheden.


 

 

Basis Servicepakket - 15% korting op de adviesprijs

Het Basispakket is alleen inzetbaar in onze Bike Totaal George Tweewielers webshop. Bij dit pakket ontvangt u een korting van 15% op de adviesprijs van de fiets. Dit betekent wel dat u zelf betaald voor het rijklaarmaken van de fiets en de overige gekozen service. De servicebeurten zijn vanuit de fabrikant verplicht om uw fabrieksgarantie te behouden.