Trek FUEL EXe 9.9 XTR EU XL Satin Baja Yellow
Jaar 2023
Merk Trek
Wanneer deze Elektrisch fiets bestelbaar is ('IN WINKELWAGEN' button), kan deze worden bezorgd en is deze tevens beschikbaar voor Click & Collect (Afhalen in de winkel) Wij stemmen dan na uw bestelling met u af wanneer u uw bestelde producten kunt komen afhalen.

Trek FUEL EXe 9.9 XTR EU XL Satin Baja Yellow

Trek | Fuel EXe 9.9 XTR
12.999,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Bij dit model is reserveren de enige mogelijkheid, bij een reservatie nemen wij contact met u op en daarna wordt de bestelling actief.
U wordt hierna geïnformeerd wanneer de bestelling gereed is.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

De Fuel EXe 9.9 geeft een nieuwe dimensie aan het mountainbiken met een afmontage die werkelijk aan alle denkbare wensen tegemoet komt. De Fuel EXe 9.9 is klaar voor het grote werk – van de stille TQ-transmissie tot aan de carbon wielen en het carbon frame dat is afgemonteerd met de topklasse Shimano XTR-aandrijving. Het verbeterde, soepele RockShox veringspakket laat je over obstakels zweven, terwijl de geruisloze ondersteuning van de TQ-motor aanvoelt als een welkome rugwind op het moment dat je bovenbenen op springen staan in een zware beklimming.

Hoge prestaties is niet genoeg – jij wilt het allerbeste wat er op de markt is. Jij wilt een fiets die alles aankan: van het carbon frame en dito wielen tot aan de XTR-aandrijving en het bijna heilige RockShox veersysteem dat ervoor zorgt dat je over rotsen en wortels kunt razen. Deze bike brengt je terug bergop voor de volgende speelronde ...

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen